• +381 64 827 8000
  • +381 64 827 8001
  • office@instalatergrg.com
  • Pon - Sub: 07h- 19h ; Sub: 07h - 14h

INSTALATER GRG D.O.O.

Kompanija “Instalater GRG” d.o.o. iz Šapca, osnovana je 2004.godine.
Od svog osnivanja do danas, osnovna delatnost kompanije je prodaja, ugradnja i servis sistema za grejanje i hladjenje.
Sa preko 30 godina iskustva i uspešnog poslovanja na inostranom i domaćem tržištu slovimo za jednu od vodećih kompanija u oblasti grejanja i klimatizacije.
Zaposleni u kompaniji poseduju visokostručna znanja i veliki broj uspešno realizovanih projekata. Prateći globalne trendove i tehnologije i pohadjajući sva edukativna dešavanja, znanja se konstantno proširuju i garantuju našim klijentima kvalitetnu i pouzdanu saradnju.
Posedujemo stručno osoblje za razvoj termotehnike i unapredjenje životne sredine. S obzirom da je naša delatnost vezana za direktnu i veliku potrošnju eneregije i ima veliki uticaj u ekologiji, naš tim je razvio sopstvene proizvode: toplotne pumpe voda-voda i toplotne pumpe zemlja voda.
Proizvodnja sopstenih pumpi je starovala 2013. godine u novoizgradjenim specijalizovanim pogonima u blizini Šapca.
Pored toplotnih pumpi, u pogonima u Austriji i u Srbiji, proizvodimo i visokokvalitetne cevi za podna, zidna i plafonska grejanja i hladjenja “GRG Smart Pipe”.
Regija na kojoj delujemo, poseduje ogroman potencijal površinskih i podzemnih voda, koje su neiscrpne, ujedno i neiskorišćene. Uz primenu naših uredjaja može se postići ušteda i do 5-6 puta u potrošnji energije.
Naravno, radimo i na razvoju drugih resursa kao što je sunce (solarna energija), pelet i sečka.

KVALITET

Kombinujući iskustvo, profesionalizam i kvalitetne ugradne materijale, trudimo se da našim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu i da uvek budemo ispred konkurencije.

POŠTOVANJE ROKOVA

Posedujemo znanje, iskustvo i sve potrebne resurse da bi Vaš projekat bio završen u dogovorenim rokovima. U saradnji sa nama dobijate garancije na poštovanje rokova sa naše strane.

CENA

Pažljivo i temeljno planiramo svaki projekat. Vodimo računa o budžetu naših klijenata i težimo da pružimo maksimalno efikasnu uslugu. Kvalitet i dugoročna ušteda su nam prioritet.

© Copyright 2022